Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.
Naručeni proizvodi dostavljaju se dostavnom službom, radnim danom, unutar 8 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih proizvoda. Tijekom akcija, moguć je duži rok isporuke.

Prilikom kupovine molimo Vas da ostavite svoj broj telefona ili mobitela kako bi Vas u slučaju potrebe dostavna služba mogla dodatno kontaktirati.

U slučaju da kupljeni proizvod nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo Vas obavijestiti radi dogovora o novom roku isporuke.

Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda. Ukoliko su vidljiva vanjska oštećenja molimo Vas da nas o tome obavijestite e-mailom na hello@goh2o.hr.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Ukoliko nakon 10 dana od predaje naruđbe ne dobijete nikakvu obavijest o statusu narudžbe niti isporuku, molimo javite nam se e-mailom na hello@goh2o.hr kako bismo mogli poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Dostava se naplaćuje u iznosu od 30 kn ukoliko je narudžba 499 kn (sa PDV-om).

Besplatna dostava
Besplatnu dostavu Kupac ostvaruje za narudžbe u iznosu jednakom ili većem od 500 kn (sa PDV-om).

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Uspješno ste se prijavili.
Ovaj email je već registriran.
ico-collapse
0
NEDAVNO POGLEDANI PROIZVODI
VRH
ic-expand
ic-cross-line-top