Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.
Naručeni proizvodi dostavljaju se dostavnom službom, radnim danom, unutar 8 radnih dana (osim ako u oglasu nije drugačije navedeno) od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih proizvoda. Tijekom akcija, moguć je duži rok isporuke.

Prilikom kupovine molimo Vas da ostavite svoj broj telefona ili mobitela kako bi Vas u slučaju potrebe dostavna služba mogla dodatno kontaktirati.

U slučaju da kupljeni proizvod nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo Vas obavijestiti radi dogovora o novom roku isporuke.

Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda. Ukoliko su vidljiva vanjska oštećenja molimo Vas da nas o tome obavijestite e-mailom na hello@goh2o.hr.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Ukoliko nakon 10 dana od predaje naruđbe ne dobijete nikakvu obavijest o statusu narudžbe niti isporuku, molimo javite nam se e-mailom na hello@goh2o.hr kako bismo mogli poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Dostava se naplaćuje u iznosu od 3,98 € ukoliko je narudžba 66,23 € (sa PDV-om).

Besplatna dostava
Besplatnu dostavu Kupac ostvaruje za narudžbe u iznosu jednakom ili većem od 66,36 € (sa PDV-om).

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Uspješno ste se prijavili.
Ovaj email je već registriran.
ico-collapse
0
NEDAVNO POGLEDANI PROIZVODI
VRH
ic-expand
ic-cross-line-top